23

jul

Vacature ervaren onderzoeker integriteit

BING levert diensten op het terrein van integriteit, in de volle breedte, aan overheids- en non-profitorganisaties en aan de private sector. BING verricht onderzoeken (fraude, corruptie, diefstal, belangenverstrengeling, ongewenst gedrag, cultuurproblemen et cetera), verzorgt trainingen en workshops en verleent adviezen (audit, beleid, implementatie et cetera).

Ter versterking van ons team, zoeken wij een enthousiaste, ondernemende collega met ruime onderzoekservaring en affiniteit met en kennis van integriteit. Je hebt een krachtige persoonlijkheid, een coachende stijl van samenwerken en ervaring met het managen van projecten. Belangrijke competenties zijn analytische, redactionele en commerciële vaardigheden. Je bent daarnaast klantgericht en bereid om opdrachten door het hele land uit te voeren. Wij zoeken voor deze functie iemand met een academische achtergrond en ervaring met het verrichten van onderzoeken, waaronder het voeren van interviews, en met het vlot en adequaat kunnen analyseren van materie in een steeds wisselende en veelal complexe omgeving. Naast het acquireren, leidinggeven aan en uitvoeren van integriteitsonderzoeken, lever je ook je bijdrage aan integriteitsadvisering en workshops. Alle BING-onderzoekers/adviseurs werken vanuit onze drie kernwaarden: onafhankelijkheid, deskundigheid en respect.

Informatie over ons bureau kun je vinden op de website www.bureauintegriteit.nl. Hier vind je informatie over ons team, onze diensten, een link naar onze blogsite waar wij geregeld over ons werk schrijven en de nieuwsberichten.

 Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan vóór 15 augustus aanstaande jouw motivatiebrief en een curriculum vitae naar info@bureauintegriteit.nl. Voor meer informatie, bel naar 033-2474300 en vraag naar Peter Werkman.

Top